• Home 3
  • Home 4
  • Home 5
  • Nieuwbouw 4
  • Nieuwbouw 5 Web

nieuwbouw

Een aannemer kiezen voor nieuwbouw vraagt om een bouwpartner met vakkennis en ervaring. Dat vindt u bij bouwbedrijf Romeij uit Waalwijk.

U zoekt een professionele en betrouwbare aannemer voor uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand of kantoor? Een aannemingsbedrijf dat betrouwbaar vakwerk levert en alles geheel naar uw wens uitvoert? Neem dan contact op met bouwbedrijf Romeij. Gegarandeerd een juiste keuze voor nieuwbouw. Ook voor renovatie, restauratie, aanbouw of uitbouw kunt u bij ons terecht.

Prijs en kwaliteit

We zijn beschikbaar voor onder meer de nieuwbouw van woningen, bedrijfsruimten, kantoren en publieke gebouwen. Bij de bouw van elk pand streven we naar de hoogst haalbare kwaliteit. Samen met u komen we tot de prijs en kwaliteit die aansluiten bij uw wensen. Nieuwbouw vraagt om overleg, samenwerking en goede afspraken. Precies waar wij in ons dagelijks werk voor staan. Onze meerwaarde is dat we voorafgaand aan de bouw actief met u meedenken. Daar profiteert u van!

 

Bij elk nieuwbouwproject staat bouwbedrijf Romeij garant voor een passende oplossing geheel naar uw wens. We denken actief mee, geven deskundig advies en kunnen het hele traject voor onze rekening nemen. Ook voor renovatie, restauratie of uitbouw kunt u bij ons terecht.